top of page
Dr-Belter_Logo.jpg

Toimimme laadukkaiden ja maailmankuulujen Dr.Belter -ihonhoitotuotteiden jälleenmyyjänä ja maahantuojana. Lue lisää tuotteista Dr.Belterin sivuilta.

Line »N«

[Basic care for young skin]

LinienHead1920x760_linie_N_bild.png

Line »N«

LINE N -tuotteet on tarkoitettu nuorelle ja herkälle iholle. Sen ainesosat ovat luonnollisia, ja hellivät ihoa. Iholle ystävälliset tuotteet ovat helppokäyttöisiä.

Bio Classica

[Preventative anti-aging]

LinienHead1920x760_bioclassica_bild.png

Bio Classica

BIO CLASSICA on aikuisen naisen ja miehen luonnollinen ihonhoitosarja. Sarjan tuotteet on suunniteltu taistelemaan iän ja ympäristön tuomia vaikutuksia vastaan. Tuotteita ja ratkaisuja on eri ihotyypeille.

»sensi-bel«

[Hypersensitive skin]

LinienHead1920x760_sensibel_bild.png

Sensi-Bel

SENSI-BEL auttaa herkkää ihoa palautumaan ja voimaan hyvin. Dermatologisesti testatut sarjan tuotteet ovat hellävaraisia.

»Bel-Energen«

[Top performance skin care]

LinienHead-BE.png

Bel-Energen

BEL-ENERGEN on laadukas naisille suunnattu tuotesarja, joka on luonnonmukainen ja erityisen korkeilla laatuvaatimuksilla valmistettu. Sen vaikuttavat aineet antavat tuloksia etenkin ikääntyvälle iholle.

»stimula«

[Premium anti-aging]

LinienHead1920x760_stimula_bild.png

Stimula

STIMULA on vastaus ikääntymisen tuomiin haasteisiin iholla. Sen huolella valitut vaikuttavat aineet antavat monipuolista suojaa iholle – ja tulokset näkyvät.

»ocula«

®

[Eye contour care]

LinienHead1920x760_ocula_bild.png

Ocula

OCULA-tuotteet on suunniteltu silmänympärystän hoitoon. Tuotteiden tarjoama täsmähoito on sekä tehokasta että hellävaraista. Tuotteet tehoavat eritoten Kuivumisen, ryppyihin ja turvotukseen.

»intensia«

®

[Ampoules]

LinienHead1920x760_intensa_ampullen_bild.png

Intensia

INTENSIA-ampullit ovat kosmeettisen ihonhoidon kulmakiviä. Ampullien pääasiallisesti luonnolliset ainesosat vaikuttavat kohteisiinsa tehokkaasti. Ampullit ovat osoittautuneet käytännössä hyvin onnistuneeksi tuotteiksi.

»sun«

[safe and effective sun care]

LinienHead1920x760_sun_bild.png

Sun

SUN on tuoteperhe, joka vastaa auringon iholle aiheuttamiin rasitteisiin. Tuotteet antavat mahtavan suojan aurinkoa vastaan, sekä parhaan mahdollisen jälkihoidon.

bottom of page